joi, 1 noiembrie 2012

Preferatele lunii octombrie


Luna care tocmai a trecut am încercat câteva produse noi de la Paula's Choice - tonerul Skin Balancing și crema pe care o vedeți mai jos cu SPF 30. Am uitat să pun tonerul în poză, nu știu de ce, dar o să îi fac review mai încolo. În orice caz, îmi place tare mult, l-am folosit toată luna octombrie. Apropo, voi face curând un top al tuturor produselor Paula's Choice folosite sau încercate, ce spuneți?

Gata cu vorbăria, iată produsele cele mai folosite luna acesta:




- demachiantul bifazic Yves Rocher - eficient și spornic. Review aici.
- loțiune micelară Créaline/Sensibio Bioderma - micelara mea preferată, luată la ofertă mai demult.
- demachiant DermaEcolia Dr. Pierre Ricaud - descoperire de care sunt tare mândră. Demachiant ușor, fluid, lejer, eficient, fărăr iritanți, cu recipient practic și mai ales ieftin. Love it!
- mască/cremă hidratantă de noapte Skin Recovery Paula's Choice. O folosesc din septembrie aproape în fiecare seară și este absolut super! Nu îmi încarcă tenul și îl lasă baby-soft. Review aici.
- cremă Moisture Boost SPF 30 Paula's Choice. Folosită dimineața în ultima lună, am zis să încerc un sunscreen care nu e water-resistant. So far, îmi place mult. Urmează review mai încolo.
- serum Skin Balancing Paula's Choice. Îl ador!! Review aici.



- balsamul de păr Total Repair Gliss este uimitor. Acesta este al doilea flacon deja. Review soon.
- ulei de jojoba Dessert Essence. L-am folosit și pe ten și mai ales pe decolteu, dar luna acesta l-am aplicat des pe pielea capului. Mi-a calmat iritațiile de la șampoanele aiurea încercate lately și nu îmi îngrașă părul more than usually. 



- pentru machiaj am folosit zilnic baza de machiaj de la Oriflame și un strop din fondul de ten Almay sau Oriflame pe care vi le-am arătat luna trecută la preferate. Baza de machiaj îmi place, fondul de ten se aplică mult mai ușor și rezistă mai mult. Din păcate, nu micșorează timpul de apariție a luciului pe ten, dar nu le poți avea pe toate la un preț așa mic, nu? 
- corectorul Studio Oriflame este favoritul meu de când l-am folosit prima oară. Ador mai ales că iluminează frumos zona ochilor.
- pudra pulbere Essence este foarte foarte foarte bună. Și cu asta am spus tot.
- am început o paletă primită cadou de la mama de ziua mea - Kiko Blooming 05 Ultimate Violettes. Superbe culorile și rezistența, aplicarea la fel. Wow!

Cam acestea au fost produsele mele favorite luna trecută. Voi ce ați folosit din cele prezentate sau ce v-ar tenta? Care e produsul vostru preferat din luna trecută?

15 comentarii:

Adiana spunea...

sunt curioasa daca produsele Oriflame sunt bine formulate :) ai avut timp sa te uiti la ingrediente? sunt safe?

Adiana spunea...

ahh.. si niste ingrediente la cleanserul nou? :D m-aifacut mega curioasa

ABeautyTale spunea...

Bioderma sa traiasca! Ma tot bate un gand sa incerc si eu uleiul de jojoba. Nu prea-mi fac bine uleiurile, dar poate asta va fi o exceptie :D

Milena spunea...

@Adiana: din pacate la produse de ingrijire a pielii nu am gasit nimic la Oriflame so far care sa fie fara iritanti, dar nici nu am cautat foarte indeaproape. Au pe site toate ingredientele. Intri pe oriflame.ro, selectezi o categorie de produse - gen machiaj, selectezi un produs si sub descriere, langa caseta cu evaluare si comentarii, este cea de ingrediente. Voilà!
produsul de la Pierre Ricaud este un demachiant, dar nu este solubil in apa. Oricum, urmeaza o postare zilele astea, i-am puricat eu fiecare ingredient si nu am gasit iritanti.
pup

Milena spunea...

@ABeautyTale: da, chiar asa! imi place mult si nu mai incerc alte micelare. Plus ca in orice farmacie intru pe aici, cele mai multe promotii sunt la produsele Bioderma parca. Sau sunt eu subiectiva?:P
uleiul de jojoba e foarte fain, eu zic sa incerci si daca pe ten nu iti prieste, pe corp sau par sigur nu ai cum sa dai gres. :)

Georgiana spunea...

Cu balsamul ala de par ma tentezi foarte tare, la fel si cu masca hidratanta PC :D Le-am trecut pe wishlist! Pupici

Milena spunea...

@Georgiana: asa, asa, sa se echilibreze putin balanta ca si tu m-ai tentat cu atatea de pe iherb. In fiecare zi creste wishlistul de acolo. pupici back!

Enchanted Ana spunea...

Ce curioasa m-ai facut cu pudra Essence!Chiar eram in cautarea uneia dar la un pret mai accesibil.

Milena spunea...

@Enchanted Ana: e chiar accesibila si mie imi place mai ales ca nu are culoare, e ca o pudra alba translucida, asa, dar stai linistita, nu ramane pe fata aiurea sa aratam ca fantomele:D

Sadie spunea...

Ce frumos arata paletuta!
Am si eu serumul PC, l-am primit vineri, acum o sa citesc si pe review-ul pe care i l-ai facut.

Milena spunea...

@Sadie: multumesc! intr-adevar, paletuta e super frumoasa si nuantele versatile cat de cat. eu sunt sigura ca o sa iti placa, sa ne spui cum ti se pare! :)

Anonim spunea...

Te rog sa imi spui si mie de unde ai luat produse dr. Pierre Ricaud.

Milena spunea...

@Anonim: le-am comandat de pe siteul ricaud.com. Eu locuiesc insa in Franta, nu stiu daca livreaza si in afara Frantei Metropolitane. :)

Ioana Dumitrache spunea...

Si mie imi place foarte mult lotiunea micelara de la Bioderma!

Milena spunea...

@Ioana Dumitrache: da, lotiunea micelara Sensibio e the best si pentru mine :). multumesc pentru vizita! :*

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...