duminică, 4 noiembrie 2012

Descoperire: Demachiant Pierre Ricaud


De când am ajuns în Franţa nu am colindat prea multe magazine și farmacii, doar câteva. Bine, pe aici farmaciile nu sunt chiar la orice colț de stradă ca în București. Sper că voi recupera, mai ales dacă mă angajez și am și ce cheltui, nu?

În altă ordine de idei, având în vedere că dragul meu creion de sprâncene a început să dea semne de epuizare, am zis să îmi comand altul, să fiu sigură. Mi-am comandat așadar un creion și acest demachiant, primind cadou transport gratuit și o geantă maxi roșie, super faină, finisată bine de tot chiar. Între timp nu am putut rezista și mi-am mai luat un produs - demachiant bifazic - și am primit un halat de baie super moale și fain, fucshia și un pandantiv cute din sticlă venețiană. Da, v-ați prins, oferă niște cadouri foarte tentante. Eu îi asociez în privința asta cu Yves Rocher, doar că nu au o diversitate atât de mare de produse. 

Revenind, am comandat acest demachiant pentru că îl văzusem la mama în baie, ea primindu-l cadou la o altă comandă mai demult. M-am uitat rapid pe etichetă și m-a surprins plăcut. Apoi am luat fiecare ingredient și l-am căutat și nu am găsit nimic iritant sau periculos. Așa că am zis să îl comand. Și bine am făcut, pentru că îl ador! Nu mă mai tentează să încerc altele, clar! Și acum să vă spun efectiv despre produs: 



- are o textură foarte fluidă, după cum scrie și pe ambalaj
- culoarea este alb-lăptos, nu are parfum și nici alți iritanți
- ador ambalajul, este foarte rezistent și practic în același timp, datorită pompiței și în plus, se poate observa în lumină cât produs mai ai - pentru mine și asta contează, mai ales că la unele produse mi-e atât de greu să-mi dau seama.
- este foarte plăcut pe față, demachiază extrem de bine și l-am folosit de câteva ori și la ochi cu succes.
- nu mi-a provocat coșuri sau iritații, un mare plus pentru tenul meu sensibil - bine, având în vedere că este bine formulat, era chiar culmea să pățesc ceva, nu?
- este spornic - îl folosesc de vreo lună și ceva aproape zilnic și s-a dus cam cât două degete din flacon.
- la început l-am folosit în maniera clasică, zic eu, adică puneam produs pe o dischetă demachiantă și apoi treceam la demachierea efectivă, dar după câteva utilizări am zis să îl folosesc altfel, așa că acum procedez astfel: torn produs în palme și îl întind bine de tot pe față, nu apăs sau alte cele, totul cu mișcări blânde, apoi înmoi două-trei dischete în apă și șterg produsul de pe față. Vreau să vă spun că eu sunt încântată de metoda asta, nu e nimic revoluționar, dar pentru mine funcționează și mai ales nu îmi lasă tenul încărcat etc.
- raportul calitate-preț este foarte bun, produsul are 200 ml și în general costă 4 euro un flacon. Eu atât am dat pe el, văd că acum sunt două flacoane la 8 euro pe site, deci tot acolo. 



Din păcate, nu știu dacă produsele se pot comanda și în România, eu nu am văzut Dr. Pierre Ricaud pe la noi. În orice caz, dacă aveți ocazia de a cumpăra produsul, eu îl recomand 100%. 

Care este demachiantul vostre preferat?

8 comentarii:

Georgiana spunea...

Suna foarte, foarte bine! Am inceput si eu sa ma demachiez folosind degetele si apoi dischete umede, chiar imi place metoda :)
Pupici!

Milena spunea...

@Georgiana: si eu ador metoda asta, e mult mai placut parca. si demachiantul asta chiar e potrivit pt. asta, fiind atat de lejer. pupici!

Adiana spunea...

ah ce ma oftic ca nu e si la noi :((

Milena spunea...

@Adiana: daca ne suparam facem riduri:P :)). poate cine stie, cand vin pot sa indes un flacon pentru tine in bagaj. macar sa il incerci:D

incognito spunea...

Vreau și eeeeu :D

Milena spunea...

@incognito: pai scrie-i lu' Mosu':P. sau vorbim noi he he :*

Simona Tucu spunea...

Ce pret bun are. Nu am vazut nici eu produsele acestea in Romania pana acum.

Metoda demachierii cu degetele o folosesc si eu de mai bine de 10 ani, nu m-ar putea convinge nimeni in momentul de fata ca o alta ar fi mai eficienta! :P

Pupici, Milena! :)

Milena spunea...

@simona: eu am cautat putin pe net si am aflat ca se pare ca firma aceasta ar fi fost in Romania, dar au plecat mai demult nu stiu din ce motive. eu am descoperit recent metoda aceasta pentru ca am gasit si un demachiant cu o textura pe placul meu. nu le suport pe cele prea cremoase. pupici si tie, Simona!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...