miercuri, 29 august 2012

I'm back + Review - Boots No.7 Beautifully Balanced Purifying Cleanser



Hey! În sfârșit reușesc să scriu pe blog. Sunt în Franța de aproape două săptămâni, ne acomodăm încet-încet. Ne-am găsit apartament în Rennes, ne vom muta de pe 1 septembrie în el și deocamdată stăm la mama mea acasă. Acum căutăm mobila și e jumătate amuzant, jumătate obositor. Deocamdată vom cumpăra esențialul, urmează pe parcurs să luăm și alte chestii. Pe 10 septembrie încep și masterul, am ceva emoții. Cu toate astea, sunt entuziasmată și plăcut surprinsă de atât de multe lucruri care îmi fac zilele aglomerate frumoase, încât nu mai contează stresul și emoțiile inerente. Multe din aceste lucruri fac parte din ceea ce ar trebui să fie normal, de bun-simț, dar din păcate nu cu multe m-am întâlnit în România. Nu voi face antiteza - "vai, în România așa și pe dincolo...", pentru că am ales să vin să studiez în Franța cu gândul de a mă stabili într-o lume mai civilizată, mai liniștită, unde politica nu înseamnă aruncat cu noroi peste tot. Cred că mai bine mă opresc, dar vă anunț că voi începe să scriu și despre viața de aici și voi înceta dacă văd că vă plictisiți. Evident, mă voi axa pe lucruri beauty-related din Franța.


Vreau să vă mai zic câteva cuvinte despre giveaway-urile organizate înainte de plecare - mă bucur că ați primit în siguranță produsele, sper să vă bucurați de ele. Voi organiza giveaway-uri la fiecare vizită în România, pe cât posibil și neapărat cu produse faine care se găsesc mai mult pe aici. Pe mine de câteva zile mă tentează BB Cream de la Maybelline, nu am găsit iritanți majori în ea, are SPF 30 și era doar 8 euro în supermarket. Deocamdată folosesc prin rotație fonduri de ten de la Almay și Oriflame și un BB Cream de la L'Oréal, care îmi place foarte mult, dar care nu are protecție solară și e vreo 14 euro. L-am purtat zilele astea pentru că în vestul Franței e înnorat și bate vântul binișor zilele astea, temperatura fiind în jur de 23-24 de grade. 

Nu am apucat încă să bântui magazinele și farmaciile să vânez beauty stuff - ok, poate doar puțin de tot, dar după ce ne instalăm voi avea mai mult timp. Apropo, dacă aveți sugestii de produse faine pe care le-ați găsit aici, le aștept cu drag și interes.

Mă gândesc la mai multe lucruri noi pe care vreau să le fac pe blog, să văd dacă reușesc. Deocamdată nu am o idee conturată, dar aș vrea să vorbesc cu voi despre mai multe subiecte, să reușim să intrăm în dialog altfel. Pentru asta m-am gândit la unele subiecte pe care le-am citit în cartea Paulei Begoun - The Original Beauty Bible, primită printre cadourile de ziua mea de la o prietenă foarte foarte dragă. Mă gândeam ca articolele inspirate din felul Paulei de a trata industria de beauty să fie și în franceză, pentru că aici sunt extrem de multe păreri pozitive despre lucruri dăunătoare pielii precum uleiurile esențiale sau apele florale. Să vedem. 



Să vă spun și câteva cuvinte despre produsul căruia îi fac review astăzi - 
                                      
                                      Boots No.7 Beautifully Balanced Purifying Cleanser






- este un produs de curățare a tenului solubil în apă, foarte bine formulat - vezi aici
- eu l-am folosit atât ca demachiant, aplicat pe dischetă și apoi pe ten, cât și ca gel de curățare, pe fața umezită, masând ușor și apoi clătind. Este potrivit și pentru zona ochilor în caz că nu aveți un demachiant bifazic. 
- nu face spumă deloc, nu usucă tenul, lasă fața luminoasă și curată. 
- la început m-am gândit că nu va curăța bine tenul, având în vedere că eu am tenul chiar spre gras vara, iar textura este foarte cremoasă, dar curăță eficient și delicat. Sună a reclamă sau ca pe etichetă, dar produsul chiar asta face. 
- are o pompiță foarte utilă, dozarea este perfectă. 
- din cauza consistenței cremoase, poate rămâne produs pe fundul flaconului când mai e puțin din el
- nu are parfum sau alți iritanți
- se găsește doar în farmaciile Sensiblu, costă în jur de 30-35 de lei (cu reducere sau fără acordată pe baza cardului de fidelitate Sensiblu pe care îl puteți face gratuit) și are un gramaj de 200 de ml. (Notă: am văzut că s-a schimbat ambalajul produselor recent - de când am plecat eu se pare, că așa apare în catalogul Sensiblu, sper să nu îi fi schimbat și ingredientele).


All in all, produsul este foarte foarte bun, singurul impediment este că se găsește doar în Sensiblu. Aici nu l-am văzut, nu știu sigur dacă se găsește, am terminat ultimul flacon înainte de a pleca. Acum folosesc acest produs, primit cadou de ziua mea (alături de două oje drăguțe și un ulei de cocos pe care cred că îl voi mânca până la urmă) de la draga mea Georgiana. Vă voi spune și despre el părerea mea după ce mă mai  lămuresc.

Voi ați folosit gelul de la Boots? Care e produsul vostru preferat de curățare a tenului?

pupici and missed you,
Milena

8 comentarii:

It's Friday Somewhere spunea...

Sunt foarte curioasa sa citesc mai multe detalii despre Franta , o sa devin cititoarea ta fidela!

Milena spunea...

@It's Friday Somewhere: ma bucur sa citesc asta, sper sa ti se para interesant. daca e ceva anume ce ai vrea sa iti impartasesc din experienta mea, just ask>:D<

Georgiana spunea...

Bine ai revenit, mi-a fost dor sa te citesc! :) Si eu sunt curioasa sa aflu cat mai multe informatii despre viata in Franta, asa ca voi aprecia viitoarele postari pe aceasta tema.
Gelul Boots imi place si mie tare mult si se consuma ataaaat de greu! :)
Hugs!

Milena spunea...

@Georgiana: it's good to be back, thanks:D. mie mi se pare ca gelul Boots se consuma repede, e clar ca aici e punctul in ca nu semanam deloooc. hugs right back:*

Yvette spunea...

buna:) ma intereseaza si pe mine din ce sensiblu ai luat gelul,pentru ca ma inteles ca s-au scos din farmacii si eu nu gasesc niciunde:(

Milena spunea...

@Yvette: eu l-am luat din sensiblu din Afi, dar stiu ca se gasea cam greu, ca si eu am cautat prin cateva farmacii. sfatul meu e sa cauti in cele mai mari si eventual sa intrebi, poate chiar daca se scoate mai au cateva flacoane puse in spate cum ar veni. spor la cautari!

Yvette spunea...

multumesc pentru raspuns:* din pacate eu sunt la Cluj,doar aici ma pot uita..dar o sa mai caut...poate poate:)

Milena spunea...

@Yvette: cu multa placere:) sper sa il gasesti, am auzit si eu ca o sa le schimbe ambalajele, dar produsul e acelasi cica. bafta!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...